Diskuse:Cvičné testy z biofyziky (2.LF UK)/2017-18/Archiv

Z WikiSkript

Editace z IP adres[editovat zdroj]

2017-10-19 Speciální:Příspěvky/78.128.166.154 a Speciální:Příspěvky/77.78.89.182 a dokonce ještě včera 2017-10-29 Speciální:Příspěvky/78.128.191.47 nám tu někdo nepřihlášený edituje tabulky. Wikiskriptoři, prosím vás, dohlédněte na to a všechny takové podezřelé editace kontrolujte a pokud dopadnete viníky, důrazně jim prosím domluvte. Díky!
-- Kychot (Petr Heřman, 2. LF UK) 30.10.2017, 16:15

rowspan[editovat zdroj]

Po dnešní dohodě s wikiskriptory 1. kruhu jsem rozdělil řádky v tabulce Cvičné testy z biofyziky (2.LF UK)/2017-18#Cvičné testy k praktikům u těch témat, na kterých pracovaly společně kruhy 1 a 9 tak, aby bylo vidět, kdo pracuje za 1. a kdo za 9. kruh. Zároveň jsem doplnil i názvy týmů v těch případech, kdy skupiny studentů odpovídaly rozdělení z praktik (týká se kruhu 1). Dále jsem jméno Nasťa Saščenko opravil na Jaščenko, protože v seznamu studentů je psáno IASHCHENKO a tak jsem předpokládal, že se jednalo o překlep. Prosím wikiskriptory obou kruhů, aby to po mně zkontrolovali.

Prosím rovněž zkontrolujte zelené odškrtnutí u skupin, u kterých bylo předtím slovně označeno, že už to kruh 1 má hotové, a případně do tabulky vyznačte další splněné úkoly.

Díky!
-- Kychot (Petr Heřman, 2. LF UK) 30.10.2017, 16:45

Připomínky[editovat zdroj]

Tabulku jsem trochu učesal:
  1. Odkazy na testy jsem přesunul do druhé sloupce hned k tématu, což je logičtější
  2. Poslední sloupec je vyhražen na zelené odškrtnutí v případě, že je splněno, anebo na poznámky (například, že je možno začít s kontrolou)
  3. Nějaké chybějící odkazy jsem doplnil
  4. Doplnil jsem odkazy na uživatele

V tuto chvíli mám následující závažné připomínky:

  1. Je jasné, aby autoři testů měli nárok na zápočet, je nutné testy nejprve zkontrolovat, připomínkovat a následně na připomínky reagovat (opravit). Bude to těžká práce takhle na poslední chvíli ve vánočním období.
  2. Cvičné testy k přednáškám:
    1. V tabulce je v tuto chvíli zatím jen odkaz na Fyzikální princip a aplikace laserů a mikroskopických technik v medicíně 2 (kruh 10), ostatní chybí
    2. Vzhledem k tomu, že nějaké testy byly vytvořeny již studenty před rokem, je fakt nutné do té tabulky uvést odkazy na letošní nové testy, jinak v tom je binec.
    3. Kromě vytvoření nových testů měli studenti povinnost zkontrolovat i ty testy loňské – nevím, jestli je to již uděláno.
  3. Cvičné testy k praktikům:
    1. V tuto chvíli chybí odkazy na práce kruhů 1, 3 a 9:
      1. Perimetrie
      2. Dopplerovská sonografie
      3. Základní tělesná vyšetření
    2. Není jasné, jestli Test USG byl z googledocs už zakomponován do testu na moodle.
  4. Kromě toho, že odkazy na testy budou uvedeny v těchto detailních tabulkách na wikiskriptech, je samozřejmě nutno, aby na ně vedly i příslušné odkazy z hlavní stránky testů na moodle Testy z biofyziky / Tests from Biophysics. Většinou to tam je, ale něco ještě chybí.
  5. Pod každým odkazem na příslušný test má být také vloženo příslušné diskusní fórum na moodle – tak jak je to u testů k českým přednáškám u minulého školního roku. V těchto diskusních fórech se budou diskutovat problémy u příslušných testů a na autorech testů pak bude, aby na tyto připomínky zareagovali – odpověděli a případně testy upravili.
  6. Testy mají v první řadě testovat spolužáci – také nemám zprávu, v jakém je to stadiu. Vzhledem k tomu, že diskusní fóra ale ještě ani nebyla založena, předpokládám, že k tomu ještě ani nedošlo.
  7. Až tohle všechno bude v cajku, očekáváme signál, že to můžeme začít kontrolovat s kolegou Tomsou. (Zatím jsem ten signál dostal pouze od kruhu 7.)

-- Kychot (Petr Heřman, 2. LF UK) 23.12.2017, 10:00