Fórum:Seminární práce/Biofyzika/2. LF/2016-17/Kruh 7

Z WikiSkript

Kruh 7 se zaměřil na doladění postupů u praktických úloh a doplnění často chybějících fotek, stejně jako na opravu drobných chyb v postupech.


Blíže specifikované úpravy:

Lukáš Vaněk, Juraj Izák, Vojtěch Mikeš Editace postupu v úloze Radioaktivita_(2._LF_UK), doplnění kapitoly Kontrastní látky na stránce Skiagrafie, doplnění vad oka otázky Oko_(biofyzika), doplnění fotky umístění elektrody na proc. mastoideus v článku Evokované_potenciály_(2._LF_UK)

Zuzana Konvičková, Anna Lukáčová, Silvia Dobránska, Veronika Kočová: Editace úlohy Dopplerovská_sonografie_(2._LF_UK), postup s novým přístrojem, doplnění fotek zpracování grafu, kalibrace, doplnění zkouškové otázky Dopplerovská_ultrasonografie

Hana Voltrová, Jakub Štingl, Kačka Matoušová, Jakub Kantor: Editace úlohy Perimetrie_(2._LF_UK) a Elektrokardiografie_(2._LF_UK).

Adéla Zelenáková, Luboš Nacko, Martin Majerčák, Zuzana Sumková: Přeorganizování a zpřehlednění stránky Portál:Otázky_z_biofyziky_(2._LF_UK,_VL), gramatické opravy a jiné drobné editace.

Petr Licek, Hanka Ruferová, Zuzka Benešová, Soňa Feciskaninová Doplnění zkouškových otázek (kvarky, leptony, antiprotonová terapie)